Cookie-og privatlivspolitik

Cookie-og privatlivspolitik, EU persondataforordning (GDPR)

 

Denne cookie-og privatlivspolitik er blevet opdateret i Maj 2018 for at overholde den nye persondataforordning (GDPR).

Oversigt:

1.0 Ejeroplysninger og Dataansvarlig.

2.0 Cookie politik

2.1 Hvad er Cookies?

2.2 Formålet med cookies på vores website.

2.3 Vi bruger følgende cookies.

2.4 Annoncenetværk.

3.0 Personoplysninger/ privatlivspolitik.

3.1 Personoplysninger

3.2 Behandling af personoplysninger.

3.3 Retten til at blive glemt.

3.4 Undtagelser for sletning af oplysninger.

3.5 Indsigt i personoplysninger.

3.6 Du kan klage til datatilsynet.

3.7 Automagical v/Morten Bitsch som databehandler.

4.0. Opdatering af cookie-og privatlivspolitik

 

 

 

1.0. Ejeroplysninger og dataansvarlig

Automagical v/Morten Bitsch

CVR: 34246637
Lunavej 4
8600 Silkeborg

E-mail: contact@automagical.dk

Kontaktperson: Morten Bitsch
2.0 Cookie politik

 

     2.1. Hvad er Cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, eller anden enhed, for at kunne genkende den. Vores cookies indeholder ikke persondata. En cookie kan ikke indeholde virus.

 

     2.2. Formålet med cookies på vores website.

      • For at sikre den teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
      • Besøgsanalyse, til at analysere, hvor mange besøgende vi har, samt hvor besøgende kommer fra.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Se en liste over tredjeparts cookies her:

     2.3. Vi bruger følgende cookies

Google Analytics

Google Analytics bruges til at, udarbejde statistikker over besøgende, såsom hvor mange mennesker der har besøgt vores hjemmeside, hvilken type teknologi de bruger, (f.eks. Mac eller Windows, hvor længe de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper os til, løbende at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte “analytics” programmer kan også fortælle os om, hvordan folk nåede dette hjemmeside (fx fra en søgemaskine).

Andre:

Google plus- registrerer om du har liket siden.

Facebook- registrerer om du har liket siden.

Wordspress.org- registrerer at du er logget ind.

 

2.5. Annoncenetværk

Denne webside benytter sig ikke af annoncenetværk på nuværende tidspunkt.

3.0. Personoplysninger/ Privatlivspolitik

     3.1. personoplysninger

I forbindelse med din oprettelse som kunde hos Automagical v/Morten Bitsch kommer du til at skulle levere en række personoplysninger:

  • Dit navn
    • Virksomhedsnavn
    • Din e-mailadresse
    • Din adresse
    • Dit telefonnummer
    • CVR nummerDisse personoplysninger behandler vi i forbindelse med at kunne give dig support, ekspederingen af dit køb, og for at både du og vi kan overholde bogføringsloven, samt for at vi kan overholde markedsføringsloven.

     3.2. Behandling af personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger i 3 grupper. Vi behandler kun de oplysninger der er relevante i de forskellige grupper:

Nyhedsbreve

Oplysninger vi behandler i denne gruppe: Navn og e-mail.

Hvis du har givet dit samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve der kan indeholde tips og ideer, tilbud og gennerelle nyheder fra Automagical v/Morten Bitsch, behandler vi dine oplysninger så længe det er relevant. Det vil i den her forbindelse sige ind til at du selv framelder dig vores nyhedsbrev.
Det er altid muligt at framelde dig ved at benytte linket i bunden af de nyhedsmails du modtager, eller ved at kontakte contact@automagical.dk
Abonnement

Oplysninger vi behandler i denne gruppe: Navn, E-mail, Betalingsoplysninger.

Så længe du har en app publiceret igennem vores platform behandler vi dine oplysninger til at sende dig faktura for dit abonnement, bogføring, og for at kunne give dig support.

Du kan til en hver tid opsige dit abonnement, og derved også få slettet dine oplysninger ved at kontakte contact@automagical.dk.


3.3. Retten til at blive glemt

I følge EU’s persondataforordning har du retten til at blive glemt

       3.4. Undtagelser for sletning af oplysninger.

Ifølge bogføringsloven §10 skal vi opbevare fakturaer i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører.
Materialet er opbevaret i regnskabsprogrammet Dinero.dk som vi har en databehandleraftale med og alle oplysninger er på en server inden for EU.

        3.5. Indsigt i personoplysninger

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig. Dette gøres ved at kontakte contact@automagical.dk.

Du har til enhver tid ret til at få ændret oplysningerne, hvis det er forkerte oplysninger vi har om dig. Dette gøres ved at kontakte contact@automagical.dk

Du har til enhver tid ret til, på din anledning, at få dine personlige data overført i et læsbart format.

Du har ret til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger. Dette gøres ved at kontakte contact@automagical.dk

Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke du har givet os til at behandle dine oplysninger. Dette gøres ved at kontakte contact@automagical.dk

       3.6. Du kan klage til datatilsynet.

Hvis du ønsker at klage over Automagical v/Morten Bitsch’s behandling af dine personlige oplysninger, skal du kontakte Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5, 1300 København.

       3.7. Automagical v/Morten Bitsch som databehandler.

Hvis dit firma har en applikation hos Automagical v/Morten Bitsch er vi databehandler for de personoplysninger du selv behandler, herunder opbevarer på Automagical v/Morten Bitsch. Du finder vores databehandleraftale her

Vi gør opmærksom på, at vi ikke er ansvarlig for 3.parts plugins som kan indsamle persondata fra brugerne af jeres app eller hjemmeside.

Eksempler på 3. parts plugins:
• Facebook Plugin
• ECommerce plugin
• Open Table Plugin
• Twitter Plugin
• Instagram Plugin
• Google Forms Plugin
• Google Docs Plugin
• Google Sheets Plugin
• Type Form Plugin
• WooCommerce Integration Plugins
4.0. Opdatering af cookie-og privatlivspolitik

Ændringer af persondatapolitikken.

I tilfælde af væsentlige ændringer i persondatapolitikken giver vi dig besked ved hjælp af synlige beskeder på vores website.
Sidst opdateret

Denne cookie-og privatlivspolitik blev opdateret den 25. maj 2018

B