Cases

case-5

“Bookboon uses Automagical and can recommend others to do the same. They help us develop Bookboon.com to ensure that we stay the largest eBook publisher in the World. Our experience with Automagical is that they work fast, are very flexible and provide high quality programming at a very competitive price. I can highly recommend using Automagical for all your programming jobs”

Thomas Buus Madsen COO of Bookboon.com

case-6

“Automagical er meget professionelle i deres arbejde. De lytter til kundernes behov og er gode og hurtige til at komme med forslag. De får tingene lavet i meget fornuftig tidsrum. De skriver altid løbende, så man ved hvor langt, de er i processen. Jeg kan varmt anbefale Automagical.”

Bettina Wellejus Small-People.dk

case-3

Vi havde fået anbefalet at bruge Automagical til opbygning af vores webunivers, og det viste sig at være et godt råd. Fra ideplan til eksekvering har vi oplevet en service og punktlighed, som vi har sat, og forsat sætter stor pris på. Ting til tiden, som aftalt og oven i købet til en overordentlig konkurrencedygtig pris gør, at vi fra Heavy betting på det varmest kan anbefale at arbejde sammen med folkene bag Automagical.

Steen Jensen Heavybetting.dk

case-1

“Jeg er meget glad for jeres arbejde på Netdyrlaege.dk. Jeres udvikler er helt utrolig skarp og kan jo lynhurtigt forstå en opgave og løse den. Jeg er målløs over at man gang på gang bare kan sige, “kan man gøre sådan…”, han svarer “5 min” og så er der en løsning. Jeg har endnu til gode, at han ikke har kunnet forstå programkode og kunnet ændre det til mit behov. Selv færdigkøbte komponenter kan ryge en tur igennem maskinen, hvis der er småting jeg vil have ændret, eller hvis det ikke fungerer optimalt med andre komponenter, og få minutter senere fungerer det.”

Kristian Kamstrup Netdyrlæge.dk

case-2

“‘Automagical – we add magic to your website’ – and to our customers, kunne vi tilføje. Ikke blot fine ord – men en linje der fint beskriver den assistance og det kundefokus vi har oplevet hos Automagical. Ingen udfordringer har været for små og ingen udfordringer har været for store. Efter lang tids vrøvl og hovedbrud med mailadresser, domæner, website og ønske om integration af flere features fik vi kontakt til Automagical. Fra den dag var vores problemer løst. De har hele vejen igennem sørget for at få opgaverne afsluttet med mindst mulig tidsforbrug og til vores store tilfredshed. Samarbejdet er præget af troværdighed, åbenhed, integritet, hurtighed og faglige kompetencer. Som kunde hos Automagical er du i trygge hænder. Vores bedste råd er at kontakte dem i dag hellere end i morgen.

Susanne Stigaard Opvind HR

case-4

“Vi har haft et godt samarbejde med Automagical i forbindelse med opbygning og opstart af vores nye site www.etnythjem.nu med tilhørende web shop. Dialog og service har været i top, og der har været det rette fokus i at få siden op og efterfølgende support til justeringer. Jeg kan kun anbefale Automagical”

ET NYT HJEM Camilla Rudnicki

Kontakt os

Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål

+45 61 70 24 68

contact@automagical.dk