App-udvikling

Vi elsker App-udvikling!

Og vi er dygtige!

Vi udvikler primært til Apple iOS App Store og til Android, men skulle du have andre ønsker til din app-udvikling står vi også klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i udvikling af driftsikre mobile applikationer, der giver brugerne en god oplevelse.

Eksempler på app's vi har udviklet

Hos Automagical følger vi en iterativ proces i app-udvikling, som hurtigt bringer jer hen til den første test-version af app'en, og derfra sikrer vi med en fleksibel og effektiv arbejdsgang at vi ender med det helt rigtige resultat.

Vi udvikler til  iOS og Android som hybride app's, der gør det let at opdatere app'en på tværs af platforme. Det betyder hurtigst mulig tilpasning og videreudvikling, uden at det behøver at være dyrt. 

Vi elsker at lave apps der giver brugeren nye muligheder, øger tilgængeligheden og udnytter ny teknologi på tværs af enheder. Kender du f.eks. til mulighederne med Beacons / iBeacons?

Vi går altid efter at lave intuitive og brugervenlige designs, menuer, og værdiskabende funktionalitet.

Vi kan hjælpe dig med et helt uforpligtende tilbud og med gode råd og vejledning - vi hjælper dig kort fortalt med at gøre din nye app til en success. Ring på 61 70 24 68

Du kan også udfylde vores Projekt planner her. Så kontakter vi dig.

Gå til projekt planner

 

Kontakt os

Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål

+45 61 70 24 68

contact@automagical.dk